În atenţia dumbrăvenilor!

Sâmbătă, 7 iulie, este prăznuită Naşterea Sfântului Ioan Botezătorul (Sânzienele), zi în care se împlinesc şase ani de când a pornit construcţia bisericii „Sf. Petru Movilă” din Dumbrava. Totodată, la demisol este amenajată biserica de iarnă, care este în cinstea sărbătorii Sf. Ioan Botezătorul. Strada centrală din localitate tot are acest hram. Astfel, invităm toţi oamenii de bună credinţă la slujba praznicală începând cu ora 8.30, după care va urma un Te Deum de sănătate.

În acelaşi timp, venim cu o mare rugăminte către cei care nu sunt indiferenţi faţă de cele sfinte şi au posibilitate să ne ajute financiar la acoperirea datoriilor acumulate întru ridicarea bisericii şi a centrului social pentru copii. Din puţinul fiecăruia se face mult în faţa Domnului.

Luni, 9 iulie, ora 18.00, vă aşteptăm la slujba Sfântului Maslu, care va fi oficiată de către 7 preoţi în curtea bisericii. Slujba este de sănătate şi spre întărire trupească, cât şi sufletească.

Începând cu data de 10 iulie se va merge prin localitate şi se va strânge jertfă pentru Biserică, concomitent vor fi acumulate date pentru editarea unei broşuri a satului, precum şi pentru înnoirea agendei telefonice. Se vor colecta date şi despre copiii şi tinerii cu vârsta cuprinsă între 10-20 de ani în vederea implicării lor în diverse activităţi social-culturale.