Satui sa mai astepte microbuzele in statie, dar si un raspuns de la autoritati, locuitorii de la Dumbrava au protestat din nou la primarie

Satui sa mai astepte microbuzele in statie, dar si un raspuns de la autoritati, locuitorii de la Dumbrava au protestat din nou la primarie. Acestia au cerut inca o data ca troleibuzele fara fir care vor merge la Durlesti sa ajunga si in localitatea lor. Primarul interimar i-a invitat... la un ceai si le-a cerut inca trei zile sa se mai gandeasca.

Pentru ca nu li s-a mai dat un raspuns dupa protestul de acum trei saptamani, locuitori din Dumbrava au venit astazi din nou in fata primariei unde au stat mai bine de doua ore cat a durat sedinta autoritatilor. Oamenii insista ca troleibuzele fara fir promis locuitorilor din Durlesti sa ajunga si la ei.

Ruslan CODREANU, PRIMARUL INTERIMAR AL CAPITALEI: “Daca se va demonstra ca troleibuzele de 20 km autonomie ne ofera siguranta ca va ajunge pana la Dumbrava pana la reteau de contact in oras atunci noi vom lua decizia impreuna cu colegii o sa punem ruta de troleibuz.

Dupa sedinta, protestatarii au fost invitati la un ceai intr-o sala de sedinte a primariei unde au discutat cu primarul interimar si seful Regiei Transport Electric. Acolo li s-a promis ca in trei zile, autoritatile vor gasi o solutie.

Locuitorii din Dumbrava sustin ca nu au cu ce ajunge la Chisinau, intrucat pana in localitatea lor circula doar microbuzele de pe ruta numarul 129, care opresc destul de rar in statii si sunt foarte incarcate, asa ca nu toti oamenii incap.