Valentin Vasciuc la ceas aniversar

În preajma Sf. Apostoli Petru și Pavel un brav dumbrăvean a juns la un frumos ceas aniversar. Ne referim la dl Valentin Vasciuc din ÎP ”Valea Seacă”, care a împlinit șase decenii din ziua nașterii. Este o fire cumpătată, plină de smerenie și de dragoste împărtășită față de cei din jur.

Vine din satul Gașpar, r. Edineț. Absolvă școala medie incompletă din sat, apoi urmează o școală profesională din Bălți și își continuă studiile industrial-pedagogice în or. Kiev. Revine în Chișinău și activează în calitate de maistru în cateva școli profesionale. A satisfăcut serviciul militar în Cuba. A fost pasionat de parașutism, realizând circa 400 de sărituri. De rând cu specialitatea de maistru, din anul 1996 activează în calitate de tehnician în cadrul Companiei ”Sun TV”, apoi în Compania de telefonie mobilă ”Orange”.

Se simte fericit alături de soția sa Aculina, fecior și nepoțică. Din anul 2001 se stabilește cu traiul în Dumbrava, iar de atunci a amenajat o curte de frumusețe rară. Este pasionat de flori și grădină, având o seră gospodărească, crescând flori și legume.

Dragă frate Valentin, Vă transmitem sincere și cordiale felictări, dorindu-vă sănătate și bucurii duhovnicești. La mulți ani! Cu respect, Preot Octavian Moșin