O porțiune de drum de pe str. Maria Cebotari a fost pavată

Sâmbătă seara, 5 august, zi în care e sărbătorită icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului ”Poceaev”, locuitorii unei porțiuni a străzii Maria Cebotari din Dumbrava au finisat pavarea drumului.

Circa o lună au durat lucrările de reparare și amenajare a acestei porțiuni de drum, iar după imediata finisare s-a săvârșit rugăciunea de mulțumire pentru lucrarea înfăptuită cu Doamne ajută.

Slujba de binecuvântare a fost oficiată de către preotul Octavian Moșin, care a mulțumit locuitorilor de pe această stradă pentru unitate, inițiativă și efort întru amenjarea acestei porțiuni de drum.

”Nădăjduim, în timp, dumbrăvenii și locuitorii din sectoarele de vile ale comunei Trușeni, vor avea astfel de drumuri, însă mai important este să aibă dragoste și cărăruși de a comunica de la suflet la suflet între ei și de a se ruga împreună”, a menționat părintele.

Gospodinele de pe această stradă au organizat și o agapă frățească, fiind invitați mai mulți locuitori ai satului, pentru a împărtăși bucuria zilei.