Lucrările copiilor din Parohia Dumbrava premiate în cadrul concursului Mergând spre Înviere

Ieri, 1 mai, a fost inaugurata expoziția pascală "Mergând spre Înviere", in cadrul Centrului Educațional Art-Atribut din Chișinău.
Copiii școlii duminicale din Dumbrava și-au adus și ei contribuția, astfel că în cadrul expoziției au ajuns mai mult de 20 de lucrări ale copiilor din localitate, cu vârste între 3-4 și 12 ani. Cele mai multe dintre lucrări au fost apreciate și premiate, astfel, duminică, 5 mai, in cadrul școlii duminicale din Parohia localității Dumbrava, le vor fi distribuite copiilor diplomele obținute.
Copiii prezenți la inaugurarea expoziției s-au bucurat împreună de gustările pregătite cu drag de echipa Art-Atribut, după care au vizitat Muzeul Universității de Stat din Moldova, cu minunatele sale exponate marine și nu numai, și Muzeul Turnului de Apă, din foișorul caruia au putut admira întregul oraș. Ambele muzee se află pe teritoriul USM.
Directorul Art-Atribut, Alexandru Dormenco, a declarat că vor continua concursurile de acest gen. Astfel că următoarea expoziție va dedicată tematicii Copilăriei și va fi inaugurată pe 1 iunie.